Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Van Dongen
Raadhuisstraat 10
4844 AD TERHEIJDEN

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 19.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Van Dongen úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Nieuw in ons assortiment: HG Arancello

maandag 19 oktober 2020

HG Arancello is een sinaasappellikeur die door de frisse sinaasappelsmaak en diep oranje kleur als digestief een echte aanrader is. De HG Arancello onderscheidt zich door zijn uitgebalanceerde smaak die ontstaat door de juiste combinatie van biologische sinaasappels, alcohol en suikers.

De speciaal geselecteerde biologische sinaasappels worden rechtstreeks geïmporteerd uit Italië. HG Arancello bevat verder geen kunstmatige toevoegingen..

Recept:
Ook al is deze likeur perfect in de lente en de zomer, dan betekent dat niet dat u er nu geen gebruik van kunt maken. HG Arancello is heerlijk als likeur na een diner, maar in onderstaand recept met stoofpeertjes geeft hij ook een extra smaaksensatie.


Stoofpeertjes met Arancello

Ingrediënten:

6 stoofpeertjes
200 ml water
300 ml HG Arancello
150 gram suiker
2 kaneelstokjes
1 vanillepeul
3 jeneverbessen
3 kruidnagels
1 halve sinaasappel

Schil de stoofpeertjes maar laat het steeltje eraan zitten. Snij de halve sinaasappel in tweeën en leg samen met de peertjes in een pan, zet de peertjes rechtop. Doe de kaneel erbij, snij de vanillepeul door de lengte in en doe die samen met de suiker, kruidnagels en de jeneverbessen bij de peertjes. Schenk het water en de HG Arancello over de peertjes, zet de pan op her vuur en laat langzaam aan de kook komen. Zodra het kookt doet u de deksel op de pan (met een kiertje voor de lucht), draait u het gas laag en laat u de peertjes 60 minuten zachtjes gaar stoven.

Serveer met vanille-ijs of hangop.

 Eet smakelijk.

 

« Terug