Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Van Dongen
Raadhuisstraat 10
4844 AD TERHEIJDEN

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 19.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Van Dongen úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Carnaval en liefde is samenzijn

Carnaval en liefde is samenzijn ❤️

Een Carnaval feestganger of niet, een feestje wordt er altijd wel ergens gevierd. Zo ook de liefde. Een klein gebaar voor elkaar doet wonderen. Het hoeft niet te gek en u hoeft zeker niet uit een taart te springen ofzo (mits u dit zelf wilt natuurlijk ;-) maar laat zien dat u mensen waardeert en liefhebt door bijvoorbeeld een mooie wijn te geven. Iets extra’s geven? Hang er een kaartje aan met een uitnodiging voor een (uit) etentje bijvoorbeeld. Hieronder nog 5 simpele tips!

Carnaval - Valentijnsdag - uw topSlijter nb

1. Maak tijd
Iedereen is vaak druk, gehaast en heeft geen tijd. Vooral doordeweeks. Toch jammer want zowel Carnaval als Valentijnsdag is (grotendeels) doordeweeks! En tijd maken kan iedereen. Begin iets eerder op het werk zodat u eerder weg kunt. Of werk een dag thuis als dat kan en doe in uw pauze alvast boodschappen. Dan hoeft dit na het werk niet meer gedaan te worden en kunt u zich voorbereiden op die heerlijke avond! Maar de echte Carnaval diehards onder ons… die hebben er toch wel een paar vakantiedagen voor over? Maak tijd voor elkaar en proost op liefde en vriendschap met deze producten!

Flügel! Wie kent het niet?! Die kleine flesjes met een gele dop. Maak het flesje open doe het gele dopje op uw neus en drink het in één slok op, proost! Zeker een drankje om het feestje mee te starten.                                    TSL100241-01Rocketshot. In 4 heerlijke smaken waarvan Rocketshot Sour ook nog eens glutenvrij is! Serveer Rocketshot ijskoud en als shot, want dan is hij het allerlekkerst. Maar Rocketshot kan ook in de mix! Met Rocketshot is het altijd en overal feest!

                                                 TSL100248-01 TSL101693-01rocketshot pink 2 rocketshot orange

2. Wandelen
Tijdens het wandelen kunt u de drukte even opzij zetten door u te richten op de omgeving en op diegene die mee wandelt. Dit levert vaak de mooiste gesprekken op. Ook lukt het luisteren naar elkaar dan beter. Meer ruimte in uw hoofd is meer ruimte voor liefde. En tegelijkertijd komt u meestal tot het besef dat al die drukke bedoening niet perse nodig is. Samenzijn is het allerbelangrijkst. Hier hoort ook wat lekkers bij waar u warm van wordt. Denk aan Schrobbelèr! En omdat het op het moment koud is, krijgt u bij aankoop van 2 kruikjes Schrobbelèr 0,35 een thermHOSfles cadeau! (let op! Deze actie geldt t/m 20 februari 2024).

TSL100256-01

3. Film kijken
Gewoon lekker thuis kan ook heel fijn zijn. Misschien eerst samen wat lekkers koken en alvast klinken met een glas goede wijn. Probeer de wijnen van Les 4 Pierres! Vervolgens ploft u na het eten heerlijk op de bank met Koekie likeur en een bak popcorn om te genieten van jullie favoriete film. Proost samen op het leven! 

Les 4 Pierres - afbeelding blog wk 5-6-7- - uw topSlijter nb
TSL101672-01

4. Speurtocht langs mooie herinneringen
Een keer iets anders? Organiseer een speurtocht. Lok hem of haar naar een plek die voor jullie heel speciaal is en start vanaf dit punt. Zet de speurtocht uit langs plaatsen waar jullie een leuke herinnering aan hebben voor een flinke dosis romantiek of juist met uw geliefde vrienden om herinneringen op te halen en nieuwe te maken. Oh, en vergeet de snacks en een lekker drankje niet zoals een shotje nozem Oil voor tussendoor!113275 Nozem_10-pack set5. Voor de échte Carnavalsvierder…
Feest, maak plezier maar drink met mate 😉

Klik hier voor alle aanbiedingen!